planten hebben water nodig en onze stichting vrijwilligers

Planten hebben water nodig en Stichting Zaamslag Geleefd draait op vrijwilligers. Het begon allemaal met een website die nu al meer dan een jaar in de lucht is. Een flinke schare vrijwilligers heeft heel veel tijd besteed aan het invoeren van bijna 2.800 graven met foto en al.

Er staat nu een hele mooie database en daar zijn we trots op.

Fase 2 gaat van start

We kunnen nu een start maken met fase 2: het aanbrengen van familieverbanden tussen de graven. Dat is een enorme klus! Maar ook een hele leuke. Want op deze manier brengen we de geschiedenis van Zaamslag én haar inwoners in kaart.

Voor die klus hebben we hulp nodig. Jouw hulp! We hebben drie vacatures:

Kom jij ons water geven?

En als je je op een andere manier aan onze stichting wilt verbinden: neem dan contact op met onze secretaris: Arjan de Putter (secretaris@zaamslaggeleefd.nl - 06 - 41 28 90 84 ('s avonds).

Foto door Karolina Grabowska via Pexels

Labels

Meld je aan als nabestaande en/of rechthebbende!

Van de 2.800 graven op Zaamslag dreigen er maar liefst 1.800 te worden geruimd. Bijvoorbeeld omdat er geen nabestaanden bekend zijn.

De eerste ruimingen beginnen in 2022!

Stichting Zaamslag Geleefd roept daarom alle inwoners en alle bezoekers van deze site op om zich te melden als nabestaande. Dat kan met onderstaand formulier.

Deel deze pagina!

Kent u mensen die op Zaamslag hebben gewoond of er familie hebben? Stuur dan deze pagina naar ze door en vraag ze om zich aan te melden!

Formulier
Als u hier uw emailadres invult, ontvangt u tevens onze nieuwsbrief. NB Uw emailadres wordt NIET op de site vermeldt en nergens anders voor gebruikt.
Ik ben nabestaande van
Als u op de hoogte wilt blijven van het verlopen van grafrechten, kunt u hier aangeven van wie u een nabestaande bent.
6 + 3 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.