voorbeeld graf

We ontvangen veel vragen van bezoekers die deze website bezochten en daarna graag ook het graf in het echt willen bezoeken. Hoe vindt je het graf?

Stap 1 - Zoek het graf

Vul in het zoekvak een voor- en/of achternaam in en druk op 'Zoek'.

De website geeft vervolgens een lijst met namen die aan uw zoekopdracht voldoen. Achter de naam staan een letter voor het Vak en cijfers voor Rij en Nummer.

Stap 2 - ga naar de begraafplaats

Links naast de ingang van de begraafplaats is een infopaneel geplaatst met de plattegrond. U ziet, dat de begraafplaats is verdeeld in vakken, die aangeduid worden met de letters A t/m U. Ieder vak is verdeeld in 6 of 7 rijen. Alleen vak L heeft 9 (dubbele) rijen.

De nummering van de graven is niet in elk vak op dezelfde manier gedaan. In de loop der jaren zijn er rijen soms langer gemaakt en lijkt de aanvullende nummering niet voor de hand liggend. Daarom heeft de gemeente op de plattegrond ook de rijen en de grafnummers vermeld.

Meld je aan als nabestaande en/of rechthebbende!

Van de 2.800 graven op Zaamslag dreigen er maar liefst 1.800 te worden geruimd. Bijvoorbeeld omdat er geen nabestaanden bekend zijn.

De eerste ruimingen beginnen in 2022!

Stichting Zaamslag Geleefd roept daarom alle inwoners en alle bezoekers van deze site op om zich te melden als nabestaande. Dat kan met onderstaand formulier.

Deel deze pagina!

Kent u mensen die op Zaamslag hebben gewoond of er familie hebben? Stuur dan deze pagina naar ze door en vraag ze om zich aan te melden!

Formulier
Als u hier uw emailadres invult, ontvangt u tevens onze nieuwsbrief. NB Uw emailadres wordt NIET op de site vermeldt en nergens anders voor gebruikt.
Ik ben nabestaande van
Als u op de hoogte wilt blijven van het verlopen van grafrechten, kunt u hier aangeven van wie u een nabestaande bent.
3 + 7 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.